Защо показва, че устройството вече е добавено от друг акаунт?
Научете защо устройството се показва като вече добавено и как да разрешите проблема
За сигурност и поверителност устройството може да бъде добавено само от един акаунт. Трябва да изтриете устройството от този акаунт в уебсайта на облака или в уеб интерфейса на устройството.
Guard Live документация