Proč se zobrazuje, že zařízení již bylo přidáno jiným účtem?
Zjistěte, proč se zařízení zobrazuje jako již přidané a jak problém vyřešit
Z bezpečnostních důvodů a ochrany soukromí může být zařízení přidáno pouze jedním účtem. Musíte zařízení odstranit z tohoto účtu na cloudovém webu nebo ve webovém rozhraní zařízení.
Dokumentace Guard Live