Hvorfor viser det, at enheden allerede er tilføjet af en anden konto?
Lær hvorfor en enhed vises som allerede tilføjet og hvordan man løser det
Af sikkerheds- og fortrolighedshensyn kan en enhed kun tilføjes af én konto. Du skal slette enheden fra denne konto på cloud-webstedet eller i enhedens webgrænseflade.
Guard Live dokumentation