Γιατί εμφανίζεται ότι η συσκευή έχει ήδη προστεθεί από άλλο λογαριασμό;
Μάθετε γιατί μια συσκευή εμφανίζεται ως ήδη προστεθείσα και πώς να το επιλύσετε
Για λόγους ασφάλειας και απορρήτου, μια συσκευή μπορεί να προστεθεί μόνο από έναν λογαριασμό. Πρέπει να διαγράψετε τη συσκευή από αυτόν τον λογαριασμό στον ιστότοπο cloud ή στο περιβάλλον Web της συσκευής.
Έγγραφα Guard Live