Miért jelzi, hogy az eszközt már hozzáadta egy másik fiók?
Tanulja meg, miért jelenik meg az eszköz már hozzáadottként és hogyan oldja meg
Biztonsági és adatvédelmi okokból egy eszközt csak egy fiók adhat hozzá. Törölnie kell az eszközt az adott fiókból a felhő weboldalon vagy az eszköz webes felületén.
Guard Live dokumentáció