Csapatkezelés
Ismerje meg, hogyan hozhat létre, szerkeszthet, távolíthat el és válthat csapatokat
Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók, eszközök és alkalmazások kezelését különböző csapatokban.
Egy felhasználó több csapathoz is tartozhat, beleértve az alapértelmezett csapatot, az általa létrehozott csapatokat és azokat a csapatokat, amelyekbe meghívták.
Bejelentkezés után fiókkal vagy vendégként a Kezdőlap és Üzenetek képernyő megjeleníti az alapértelmezett csapat releváns információit.
Csapat Létrehozása
Egy fiók legfeljebb 4 csapatot hozhat létre. A csapatok teljes száma (alapértelmezett, létrehozott, meghívott) nem haladhatja meg a 10-et.
- A Kezdőlap képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a
ikont. Vagy az Üzenetek képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a Csapat Hozzáadása lehetőséget.

- Állítsa be a csapat nevét, csapattípusát és időzónáját.
Megjegyzés
A csapat típusa mentés után nem módosítható. Kérjük, válasszon gondosan.
- Érintse meg az OK gombot.
Csapat Szerkesztése
Módosíthatja az általa létrehozott csapatok nevét.
-
A Kezdőlap képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a
ikont. Vagy az Üzenetek képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a Csapat Konfigurációja lehetőséget.
-
Érintse meg a listában a szerkeszteni kívánt csapat nevét.

- Érintse meg a
ikont a Csapat Neve mellett.

- Adja meg az új csapatnevet, és érintse meg az OK gombot.

Csapat Eltávolítása
Eltávolíthatja az általa létrehozott csapatokat. Az eszközöket tartalmazó csapatok nem távolíthatók el.
-
A Kezdőlap képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a
ikont. Vagy az Üzenetek képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a Csapat Konfigurációja lehetőséget.
-
Érintse meg a listában az eltávolítani kívánt csapat nevét.
-
Érintse meg a Csapat Eltávolítása lehetőséget, és fejezze be az ellenőrzést.
Csapat Elhagyása
Csak azokat a csapatokat hagyhatja el, amelyekbe meghívták.
-
A Kezdőlap képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a
ikont. Vagy az Üzenetek képernyőn érintse meg a csapat nevét, majd érintse meg a Csapat Konfigurációja lehetőséget.
-
Érintse meg a listában az elhagyni kívánt csapat nevét.
-
Érintse meg a Csapat Elhagyása lehetőséget, és erősítse meg a műveletet.
Csapat Váltása
Bejelentkezés után az alapértelmezett csapat releváns információi jelennek meg.
Érintse meg a csapat nevét a Kezdőlap/Üzenetek képernyőn, és válassza ki a kívánt csapatot a listából. Az alábbi referenciadiagram a Kezdőlap képernyőn látható hatást mutatja.

Guard Live dokumentáció