Kāpēc tiek norādīts, ka ierīci jau ir pievienojis cits konts?
Uzziniet, kāpēc ierīce tiek rādīta kā jau pievienota un kā to atrisināt
Drošības un privātuma apsvērumu dēļ ierīci var pievienot tikai viens konts. Jums ir jāizdzēš ierīce no šī konta mākoņa vietnē vai ierīces tīmekļa saskarnē.
Guard Live dokumentācija