Waarom wordt aangegeven dat het apparaat al is toegevoegd door een ander account?
Leer waarom een apparaat als al toegevoegd wordt weergegeven en hoe u dit kunt oplossen
Om veiligheids- en privacyredenen kan een apparaat slechts door één account worden toegevoegd. U moet het apparaat van dat account verwijderen op de cloud-website of in de webinterface van het apparaat.
Guard Live Documentatie