Dlaczego wskazuje, że urządzenie zostało już dodane przez inne konto?
Dowiedz się, dlaczego urządzenie wyświetla się jako już dodane i jak to rozwiązać
Ze względów bezpieczeństwa i prywatności urządzenie może być dodane tylko przez jedno konto. Musisz usunąć urządzenie z tego konta na stronie internetowej w chmurze lub w interfejsie sieciowym urządzenia.
Dokumentacja Guard Live