Prečo sa zobrazuje, že zariadenie už pridalo iné konto?
Zistite, prečo sa zariadenie zobrazuje ako už pridané a ako to vyriešiť
Z bezpečnostných dôvodov a ochrany súkromia môže zariadenie pridať iba jedno konto. Zariadenie musíte odstrániť z tohto konta na cloudovej webovej stránke alebo vo webovom rozhraní zariadenia.
Dokumentácia Guard Live