LogoDokumentácia Guard Live
LogoDokumentácia Guard Live
Domovská stránkaDokumentácia
Používateľská príručka Guard Live
O tejto príručkeÚvodPrehľad funkciíRegistrácia a prihlásenieSpráva TímovSpráva ZariadeníVideoKonfigurácia ZariadeniaSprávyAplikácieSearchJa
Používateľská príručka Guard Live Pro
FAQ
Používateľská príručka Guard Live

Správa Tímov

Naučte sa vytvárať, upravovať, odstraňovať a prepínať medzi tímami

Aplikácia vám umožňuje spravovať používateľov, zariadenia a aplikácie v rôznych tímoch.

Používateľ môže patriť do viacerých tímov vrátane predvoleného tímu, tímov, ktoré vytvoril, a tímov, do ktorých bol pozvaný.

Po prihlásení účtom alebo ako hosť sa na obrazovke Domov a Správy zobrazí príslušná informácia predvoleného tímu.

Vytvorenie Tímu

Účet môže vytvoriť až 4 tímy. Celkový počet tímov (predvolený, vytvorené, pozvané) nesmie presiahnuť 10.

  1. Na obrazovke Domov ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Pridať. Alebo na obrazovke Správy ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Pridať Tím.
Vytvorenie Tímu
  1. Nastavte názov tímu, typ tímu a časové pásmo.

Poznámka

Typ tímu nie je možné po uložení zmeniť. Vyberte prosím starostlivo.

  1. Ťuknite na OK.

Úprava Tímu

Môžete upraviť názov tímov, ktoré ste vytvorili.

  1. Na obrazovke Domov ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Viac. Alebo na obrazovke Správy ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Konfigurácia Tímu.

  2. V zozname ťuknite na názov tímu, ktorý chcete upraviť.

Zoznam Tímov
  1. Ťuknite na Šípka vedľa Názov Tímu.
Informácie o Tíme
  1. Zadajte nový názov tímu a ťuknite na OK.
Úprava Názvu Tímu

Odstránenie Tímu

Môžete odstrániť tímy, ktoré ste vytvorili. Tímy obsahujúce zariadenia nie je možné odstrániť.

  1. Na obrazovke Domov ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Viac. Alebo na obrazovke Správy ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Konfigurácia Tímu.

  2. V zozname ťuknite na názov tímu, ktorý chcete odstrániť.

  3. Ťuknite na Odstrániť Tím a dokončite overenie.

Opustenie Tímu

Opustiť môžete iba tímy, do ktorých ste boli pozvaní.

  1. Na obrazovke Domov ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Viac. Alebo na obrazovke Správy ťuknite na názov tímu a potom ťuknite na Konfigurácia Tímu.

  2. V zozname ťuknite na názov tímu, ktorý chcete opustiť.

  3. Ťuknite na Opustiť Tím a potvrďte operáciu.

Prepnutie Tímu

Po prihlásení sa zobrazí príslušná informácia predvoleného tímu.

Ťuknite na názov tímu na obrazovke Domov/Správy a vyberte požadovaný tím zo zoznamu. Referenčný diagram nižšie ukazuje efekt na obrazovke Domov.

Prepnutie Tímu

Registrácia a prihlásenie

Ako sa zaregistrovať a prihlásiť do aplikácie GuardLive

Správa Zariadení

Naučte sa, ako pridať, spravovať, zdieľať a organizovať vaše zariadenia

Obsah

Vytvorenie Tímu
Úprava Tímu
Odstránenie Tímu
Opustenie Tímu
Prepnutie Tímu