LogoDokumentace Guard Live
LogoDokumentace Guard Live
Úvodní stránkaDokumentace
Uživatelská příručka Guard Live
O této příručceÚvodPřehled funkcíRegistrace a přihlášeníSpráva týmůSpráva zařízeníVideoKonfigurace zařízeníZprávyAplikaceVyhledáváníJá
Uživatelská příručka Guard Live Pro
FAQ
Uživatelská příručka Guard Live

Správa týmů

Naučte se vytvářet, upravovat, odstraňovat a přepínat mezi týmy

Aplikace vám umožňuje spravovat uživatele, zařízení a aplikace v různých týmech.

Uživatel může patřit do více týmů, včetně výchozího týmu, týmů, které vytvořil, a týmů, do kterých byl pozván.

Po přihlášení účtem nebo jako host bude na obrazovce Domů a Zprávy zobrazena příslušná informace o výchozím týmu.

Vytvoření týmu

Účet může vytvořit až 4 týmy. Celkový počet týmů (výchozí, vytvořené, pozvané) nesmí přesáhnout 10.

  1. Na obrazovce Domů klepněte na název týmu a poté klepněte na Přidat. Nebo na obrazovce Zprávy klepněte na název týmu a poté klepněte na Přidat tým.
Vytvoření týmu
  1. Nastavte název týmu, typ týmu a časové pásmo.

Poznámka

Typ týmu nelze po uložení změnit. Vyberte prosím pečlivě.

  1. Klepněte na OK.

Úprava týmu

Můžete upravit název týmů, které jste vytvořili.

  1. Na obrazovce Domů klepněte na název týmu a poté klepněte na Více. Nebo na obrazovce Zprávy klepněte na název týmu a poté klepněte na Konfigurace týmu.

  2. V seznamu klepněte na název týmu, který chcete upravit.

Seznam týmů
  1. Klepněte na Šipka vedle Název týmu.
Informace o týmu
  1. Zadejte nový název týmu a klepněte na OK.
Úprava názvu týmu

Odstranění týmu

Můžete odstranit týmy, které jste vytvořili. Týmy obsahující zařízení nelze odstranit.

  1. Na obrazovce Domů klepněte na název týmu a poté klepněte na Více. Nebo na obrazovce Zprávy klepněte na název týmu a poté klepněte na Konfigurace týmu.

  2. V seznamu klepněte na název týmu, který chcete odstranit.

  3. Klepněte na Odstranit tým a dokončete ověření.

Opuštění týmu

Opustit můžete pouze týmy, do kterých jste byli pozváni.

  1. Na obrazovce Domů klepněte na název týmu a poté klepněte na Více. Nebo na obrazovce Zprávy klepněte na název týmu a poté klepněte na Konfigurace týmu.

  2. V seznamu klepněte na název týmu, který chcete opustit.

  3. Klepněte na Opustit tým a potvrďte operaci.

Přepínání týmu

Po přihlášení se zobrazí příslušná informace o výchozím týmu.

Klepněte na název týmu na obrazovce Domů/Zprávy a vyberte požadovaný tým ze seznamu. Referenční diagram níže ukazuje efekt na obrazovce Domů.

Přepínání týmu

Registrace a přihlášení

Jak se zaregistrovat a přihlásit do aplikace GuardLive

Správa zařízení

Naučte se přidávat, ovládat, sdílet a organizovat vaše zařízení

Obsah

Vytvoření týmu
Úprava týmu
Odstranění týmu
Opuštění týmu
Přepínání týmu