LogoGuard Live dokumentation
LogoGuard Live dokumentation
ForsideDokumentation
Guard Live brugervejledning
Om denne manualIntroduktionFunktionsoversigtTilmelding og loginTeamstyringEnhedshåndteringVideoEnhedskonfigurationBeskederApplikationerSøgningMig
Brugervejledning til Guard Live Pro
Ofte stillede spørgsmål
Guard Live brugervejledning

Teamstyring

Lær hvordan du opretter, redigerer, fjerner og skifter mellem teams

Appen giver dig mulighed for at administrere brugere, enheder og applikationer i forskellige teams.

En bruger kan tilhøre flere teams, herunder et standardteam, teams de har oprettet, og teams de er blevet inviteret til at deltage i.

Når du er logget ind med en konto eller som gæst, vil skærmbilledet Hjem og Beskeder vise relevant information om standardteamet.

Opret team

En konto kan oprette op til 4 teams. Det samlede antal teams (standard, oprettet, inviteret) kan ikke overstige 10.

  1. På skærmbilledet Hjem skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Tilføj. Eller på skærmbilledet Beskeder skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Tilføj team.
Opret team
  1. Indstil teamnavn, teamtype og tidszone.

Bemærk

Teamtypen kan ikke ændres, når den er gemt. Vælg venligst omhyggeligt.

  1. Tryk på OK.

Rediger team

Du kan ændre navnet på teams, du har oprettet.

  1. På skærmbilledet Hjem skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Mere. Eller på skærmbilledet Beskeder skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Teamkonfiguration.

  2. Tryk på navnet på det team, du vil redigere, på listen.

Teamliste
  1. Tryk på Pil ved siden af Teamnavn.
Teaminfo
  1. Indtast det nye teamnavn og tryk på OK.
Rediger teamnavn

Fjern team

Du kan fjerne teams, du har oprettet. Teams, der indeholder enheder, kan ikke fjernes.

  1. På skærmbilledet Hjem skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Mere. Eller på skærmbilledet Beskeder skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Teamkonfiguration.

  2. Tryk på navnet på det team, du vil fjerne, på listen.

  3. Tryk på Fjern team og fuldfør verifikationen.

Forlad team

Du kan kun forlade teams, du er blevet inviteret til at deltage i.

  1. På skærmbilledet Hjem skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Mere. Eller på skærmbilledet Beskeder skal du trykke på teamnavnet og derefter trykke på Teamkonfiguration.

  2. Tryk på navnet på det team, du vil forlade, på listen.

  3. Tryk på Forlad team og bekræft handlingen.

Skift team

Efter login vises relevante oplysninger om standardteamet.

Tryk på teamnavnet på skærmbilledet Hjem/Beskeder, og vælg det ønskede team på listen. Referencediagrammet nedenfor viser effekten på skærmbilledet Hjem.

Skift team

Tilmelding og login

Sådan tilmelder du dig og logger ind på GuardLive-appen

Enhedshåndtering

Lær hvordan du tilføjer, betjener, deler og organiserer dine enheder

Indholdsfortegnelse

Opret team
Rediger team
Fjern team
Forlad team
Skift team